4 Temmuz 2011 Pazartesi

Şort


Bu hafta cemiyetler, misafirler, dikiş bayağı yoğun geçti. Ben bu arada şortumu bitirip, ikincisini de yaptım. Şimdilik beli lastikli ve bol. Daldan dala atladığım için şortun üzerini henüz başlamadım. Hoşuma gidince bir tane daha biçtim ve onu diktim. Nasıl olmuş:) Yalnız kumaş seçimimde eşime hak verdim. Neyse bunlar öğrenmelikti zaten.

5 yorum:

  1. Şort bitti sesizmiz sedamız kesildi. İyi misin? Şortun kalıbı nereden?

    YanıtlaSil
  2. meraba yorumunuzu gec okudum islerimden dolayi yakma gul fikri icin tesekkur edrim acaba sortun yapilisini anlatirmisiniz

    YanıtlaSil
  3. Merhaba suhuba nasılsın. Biliyorsun ben diktiklerimde kalıp kullanmıyorum. eski şortumun üzerinden kesip diktim. Hayatadair merhaba nasılsın. Uzaklardasın. yazın memlekete tatil için geliyormusun.
    Şortun yapılışı aslında çok kolaymış. Daha sonra Senin için resimleyip yayınlarım. Yalnız benimkiler acemi işi ona göre:)

    YanıtlaSil
  4. meraba insallah onumuzdeki sene gelicem gezicek cok yerim var kismet olursa ankara manisa belki de kars herseyin hayirlisi insallah tesekkur ederim bekliyorum bende zaten iyi dikis diken biri degilim uc cocukla zor oluyor

    YanıtlaSil
  5. Allah bağışlasın bütün evlatlarımızı. Biz zaten terzi değiliz. Yapabildiğimiz kadar olacak.:)

    YanıtlaSil